Logo Musicalvereniging Next

Crowdfunding gestart! Help Cinderella aan ’n glazen muiltje

Wij zijn er helemaal klaar voor om Cinderella op de planken te gaan brengen voor 2 uitverkochte zalen in de Leest. Het wordt helemaal fantastisch.

Wel kunnen we nog een steuntje in de rug gebruiken. Gewoon voor bijvoorbeeld wat extra glazen muiltjes, nog wat accessoires voor op het bal, dat de prins niet in zijn hemdje staat of gewoon omdat een theaterproductie nu eenmaal geld kost. We zijn daarom een crowdfunding gestart. Je steunt daarmee de vereniging en daarmee ook de cultuur in Waalwijk. Want na deze productie staat al weer de volgende productie klaar waarvoor op 3 september 2023 de audities zijn. En wat voor een….Bridgerton!

Niet alleen bezorg je ze een duwtje in de rug, maar je kunt er zelf ook nog wat aan overhouden. Zo maak je kans op 2 kaarten voor de uitverkochte voorstelling of een huiskamerconcert van (een gedeelte) van de cast. Een win-win situatie.

Klik op de volgende link en doneer!!
https://www.voordekunst.nl/projecten/14367-help-cinderella-aan-n-glazen-muiltje-1

Musicalvereniging Next is je zeer dankbaar!

Geen categorie

3 september audities voor Bridgerton

Ben jij klaar voor een grote dragende rol? Solo zingen is jou niet onbekend en veel tekst leren ook niet. Je leeft voor musical, hebt

Geen categorie

Terugblik op een geslaagde voorstelling

Eindelijk was het zover. Vrijdag 7 en zaterdag 8 juli speelde Musicalvereniging Next dan hun lang verwachte en al lang uitverkochte voorstelling Cinderella. Er is

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch