2013 - EEN TWEE DRIESSEN

Een Twee Driessen 14, 15 en 16 maart 2013.

Deze musical die speciaal voor onze vereniging door Ruud van de Laar voor ons is geschreven is een geweldig succes geweest. Wij zijn trots op de prestatie die onze eigen leden hebben neer gezet. De ondersteuning en samenwerking met O.O.G. is zeer positief ervaren. Hier onder lesst u het verslag van de week van de uitvoering.

De week van de productie EEN TWEE DRIESSEN.

Zondag 10 maart 2013:
Tot vandaag hebben we kunnen repeteren in het opgestelde decor, dat decor is nu gedemonteerd om morgen opgebouwd te worden in theater De Leest. Daarom gaan we vandaag naar ons reguliere repetitielokaal de �Ouwe Toren�. Alle koorstukken worden grondig doorgenomen, sommige nummers doen we dan ook met choreografie erbij. Rond 12.30 hebben we gezamenlijk een gezellige lunch. Na de lunchpauze nemen we ook nog diverse sc�nes door met de daarbij behorende regie.

Dinsdag 12 maart 2013:
Deze repetitie heet de voorgenerale. Vanavond wordt de soundcheck gedaan en ook de belichting wordt uitgeprobeerd. De timing met omkleden kan worden berekend en ga zo maar door. Een mooie avond om de eerste kriebels te krijgen.

Woensdag 13 maart 2013:
De generale repetitie! Dat betekent dat we alles doen zoals het met de uitvoering gaat. Te beginnen met de juiste kleding voor de eerste scene aan te doen en daarna laat iedereen zich grimeren. Als dat gedaan is, krijgen we allemaal een zender met microfoon op. We worden toegesproken door de regisseur en de dirigent over de dingen die gisteren fout gingen en we gaan beginnen met de laatste repetitie. In de zaal zitten zo�n 20 speciaal uitgenodigde gasten die zeg maar een testpubliek zijn, zodat de spelers een beetje weten wat voor reacties er kunnen komen uit de zaal. De spelers krijgen zo ook het gevoel van de nodige spanning die er helemaal bij hoort. Het hele stuk wordt gespeeld zonder onderbrekingen van regisseur of dirigent. Aan het eind van de avond gaat ieder moe, maar met voldoende vertrouwen naar huis.

Donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2013:
Dan is het zover, donderdag 14 maart de avond van de premi�re van EEN TWEE DRIESSEN. De voorstelling loopt gesmeerd, de grappen vallen goed bij het publiek en de perfecte koorzang wordt zeer gewaardeerd. Wij �de leden van Next Generation Servus� genieten en dat stralen we uit. Hier hebben we zo�n kleine 2 jaar aan gewerkt en het resultaat mag er zijn. Na het laatste applaus feliciteren we elkaar met het behaalde succes. Dan volgen er nog 2 avonden die net zo succesvol zijn. De leden van Next Generation � Servus leven even in een euforische wereld van geluk maar ja aan alles komt een eind. Met nog een avondje Dvd bekijken genieten we na van het succes van EEN TWEE DRIESSEN. En dan! Dan starten we weer met nieuwe repetities voor een volgende productie. De repertoire keuze commissie heeft weer gezocht naar een musical die geschikt is voor de groep. Zang en toneelaudities volgen en ga zo maar door.

Heeft u na het lezen van dit verhaal interesse gekregen om lid te worden van onze vereniging? Meld u dan a.u.b. want Next Generation � Servus wil graag de kwaliteiten die ze nu heeft vast houden en zoekt daarom uitbreiding van zowel mannen als vrouwen. Elke dinsdagavond wordt er gerepeteerd van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Ouwe Toren, Loeffstraat 107 te Waalwijk. U kunt ook voor meerdere informatie een email sturen naar info@zanggroepnextgeneration.nl


Alle producties / evenementen
 
 

STEL JE EENS VOORKees Hamers
Jarig op 07 Maart