2015 - Ge Meent Et

Ge Meent Et dat was een feest ons en het publiek. 

Donderdag 22 oktober 2015 “Ge Meent Et” is werkelijkheid.
 
Het “Ge Meent Et feest” kan beginnen. Er heerst een gezonde spanning in de groep, dat is goed voor de concentratie. Het doek gaat nu definitief open. We hebben veel en leuk publiek dat goed reageert op de grappen en dat speelt lekker. De spits is eraf, we hebben het goed gedaan en laten zien dat wij zelf ervan genoten hebben.

 

Vrijdag 23 oktober 2015 “Ge Meent Et”de tweede avond.
 
De recensie in het Brabants Dagblad klinkt als een klok. “NEXT Waalwijk verrast met zang en spel” luidt de kop boven het verslag. Daarbij prijkt ook nog een scenefoto met op de achtergrond het prachtig geschilderd decor van het oude Kropholler Stadhuis. S’ avonds moeten we met de hele groep er flink de schouders onder zetten. Door omstandigheden moet er voor 2 rollen een stand-in geregeld worden. De leden van Next laten zich van hun sterke kant zien door ook nu weer een klinkende voorstelling neer te zetten.

 

Zaterdag 24 oktober 2015 “Ge Meent Et” de slotavond.
 
Werkelijk een uitverkochte Leest. Wat is dat genieten voor de leden van NEXT. Alle grappen en gevatte woordspelingen worden nog beter neergezet en dus reageert het publiek nog uitbundiger, regelmatig moeten de spelers zich inhouden om verder te spelen vanwege het gelach of tussentijds applaus. De “bode” alias Leon Klerks zingt voor het laatst vol overtuiging zijn prachtige lied “het moest zo wezen”. Dan volgt de slotscene “Feest in de kantine” die spettert zowat van het toneel af. Het feestje wordt in de foyer van het theater nog even voortgezet en tussen het publiek wat is nagebleven zie je de sterren van NEXT nog even naschitteren.

 

Heb je feeling voor muziek en zou je ook weleens willen schitteren op het toneel. Next wil graag haar kwaliteit hoog houden en nieuwe aanwas is daarom altijd welkom. Kom voor kennismaking gerust eens langs op dinsdagavond tussen 20.00 en 22.30 uur in de Ouwe Toren, Loeffstraat 107 te Waalwijk. Of kijk op www.nextmusical.nl

 

   

 
Alle producties / evenementen
 
 

STEL JE EENS VOORMia van Oers
Jarig op 16 April