Logo Musicalvereniging Next

Informatie

Musicalvereniging Next is een hedendaagse ambitieuze vereniging die graag ieder jaar een nieuwe productie op de planken brengt.
Dit kan nog steeds een bestaande musical zijn, al dan niet aangepast aan deze tijd, of een compleet nieuw geschreven musical.


Ieder jaar zijn er audities en kun je je aansluiten bij de cast. Zing je graag solo’s of voel je je beter thuis in het ensemble? Dat is allemaal mogelijk. Het gaat er om dat je in een bruisend team hard wil meewerken aan de volgende productie.


We zijn een vereniging die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, maar waarbij de gezelligheid niet uit het oog wordt verloren.
Ook zijn we een innovatieve vereniging die zichzelf steeds blijft ontwikkelen om aantrekkelijk te zijn én te blijven.

Next kun je kennen van de vele uitvoeringen, meestal in Theater de Leest in Waalwijk. Bestaande musicals zoals de Drie Musketiers, maar ook speciaal geschreven producties zoals 1-2 Driessen, Ge-Meent-et en Wolluk in the Sixties.

Een korte flashback naar het verleden brengt ons terug naar 1980 waarbij er een kerkkoor in St Jan parochie Waalwijk bestond met grote ambitie. Uit dit koor ontstond in 2000 “Musicalvereniging Next Generation”.
In 2009 werd er een fusie aangegaan met Operette-en Musicalvereniging Servus. Ook een grote naam in Waalwijk. Samen werden zij  “Musicalverenging Next”.

Wil je geen zingend lid worden, maar wel bijdragen aan de vereniging? Om de productie heen hebben we een enthousiast team die helpt om een zo mooi mogelijke uitvoering te geven. Zoals kleedsters, productieleider, decorspecialisten etc. Hou je van musical? Dan ben je bij Next aan het juiste adres.

We verwelkomen je graag binnen onze vereniging of bij een van onze voorstellingen, via deze link kun je contact met ons opnemen.