Lenie Hamers
Jarig op 12 Augustus

Hallo
Mijn naam is Lenie Hamers en zing al 15 jaar bij de Next met veel plezier. Zeker de laatste paar jaar nu we ook auditie kunnen doen voor acteren en we een andere weg in zijn geslaan is het nog leuker geworden.  Er komen verassend leuke typetjes naar voren . Het past gewoon allemaal beter bij de leeftijd van de meeste onder ons. Natuurlijk is het erg fijn dat er wat jongeren onder ons zijn.
Zelf zit ik in de kleding commissie en ben in vrije tijd graag creatief bezig. Komende kerst ga ik al mijn knutsels verkopen op de kerstmarkt.  Er zijn dan ook genoeg koorleden die daar een bijdrage aan geleverd hebben. ....lege flessen en eierdozen. ...genoeg gekregen.
Verder ben ik 16 jaar lang oppasmoeder geweest en ben ik vrijwilligsters bij mensen met een beperking. Dat geeft veel voldoening  ( het is vroeger altijd mijn werk geweest). Ik loop al 50 jaar met de jeugd avondvierdaagse mee en sport ook al 50 jaar bij gymnastiek vereniging Kunst en kracht waar ik tot mijn 21 in de wedstrijd turngroep zat.
Dus mensen ik verveel me nooit.
Ben al 33 jaar getrouwd met Kees die ons komt versterken met zingen. Wij hebben een dochter van 29 en een zoon van 27. Ze wonen allebei samen.
Gr Lenie 
 

STEL JE EENS VOORKees Hamers
Jarig op 07 Maart